Adela Petre / Trainer NLPi®

NLP a intrat in viata mea mai intai din necesitate. Am dorit sa inteleg mai bine ce gandeste si ce imi transmite interlocutorul, fie ca era copilul meu, alt membru al familiei, un coleg, un subaltern, un manager, un client etc. De asemenea, am dorit sa transmit cu acuratete si sa inteleg conexiunile ce se leaga intre oameni. Intrebarea pentru mine a fost: De ce uneori bunele intentii si sincronicitatea gandurilor nu sunt indeajuns pentru a ne face intelesi?
Cautand raspunsurile, acum cativa ani am ajuns la NLP unde am cunoscut omul potrivit sa ma ajute sa imi gasesc calea si am realizat ca si eu sunt in locul potrivit.
Acesta a fost doar inceputul! Ulterior a urmat fascinatia descoperirii de sine si odata cu aprofundarea dezvoltarii personale si convingerea ca acesta este drumul meu de urmat.
Despre mine pot spune ca sunt o fire deschisa, comunicativa, extrovertita, vesela, imi plac calatoriile si mai presus de orice imi plac oamenii.
Absolventa a Facultatii de Drept si cea de Marketing si Afaceri Internationale, cu o experienta de peste 12 ani in management in diverse corporatii, am decis ca in paralel sa imi extind aria cunoasterii acreditandu-ma ca Trainer NLPi®, Basic & Advanced ThetaHealing® Practitioner, Points of You® Explorer, Certified Life Purpose Coach, Trainer Acreditat ANC precum si in domeniul managementului la Stamford Global.
Modul cum mi s-a relevat totul, cum am inteles frumusetea si complexitatea relatiior interumane si cum am relationat cu ceilalti in diverse contexte, m-au facut sa inteleg ca toți oamenii au toate resursele necesare de care au nevoie pentru a reuși. Atunci mi-a fost limpede ca vreau sa-i indrum pe cei dornici in calatoria NLP ca si cale a descoperirii de sine.
Va invit sa pasim impreuna pe acest drum !