Anca Văduva / Trainer NLPi®

Acum cativa ani am inteles ca eu sunt creatorul propriei mele vieti si asta dupa cateva lectii dificile primite intr-o perioada cand toate mergeau parca contra mea, desi, aparent aveam o viata perfecta.
Aveam tot ce imi doream: relatii armonioase care imi ofereau confort emotional, cariera care imi oferea confort financiar si lejeritatea de a dedica timp pasiunilor mele. Dar ceva lipsea, toate reusitele nu ma mai multumeau, relatiile devenisera dificile, eram din ce in ce mai nefericita, increderea in mine nu mai exista. Am inceput sa imi doresc o viata traita cu independenta, congruenta, conexiune, comunicare si armonie, dar nu stiam cum si de unde sa incep.
Am ajuns, astfel, la cursul de NLPi® care a transformat intrebarile in raspunsuri, situatiile fara solutii in revelatii si schimbari, care m-au adus mai aproape de dorintele si nevoile mele. Am trait experienta profunda a asumarii propriei vieti aplicand tehnicile si conceptele din NLPi®, ajungand de la o calatoare pierduta in propria viata la relatii asumate, comunicare si conexiune autentica si o cariera care ma implineste. Am trecut de la greseli, vinovatie, amanari, lipsa timpului si indecizii, la incredere in sine, la obiective potrivite aptitudinilor si valorilor mele si am invatat cum sa explorez zonele de excelenta personala si profesionala. Astfel dezvoltarea personala prin NLPi®, care a inceput dintr-o nevoie s-a transformat in pasiune si un stil de viata.
Asa am ales sa duc mai departe tot ce invatasem si experimentasem in ultima decada, continuand sa aprofundez domeniul dezvoltarii personale si profesionale.
Programele de formare in NLPi®, Coaching si Social Panorama pe care le-am urmat, mi-au modelat abilitatile deschizandu-mi drumul catre realizarea misiunii personale: indrumarea celorlalti astfel incat sa treaca de la o viata mediocra la una traita cu sens, in armonie cu ei insisi si cu ceilalti, sa faca fata provocarilor din viata personala si profesionala, sa isi stabileasca si indeplineasca obiective autentice.
Prin cursurile de NLPi® creez un spatiu necesar descoperirii de sine, experimentarii de noi perspective, explorarii resurselor interioare ale fiecaruia si sustinerii schimbarii personale. Un spatiu cu respect, responsabilitate si confidentialitate care sa iti dezvolte si imbunatateasca aptitudinile, folosind conceptele si tehnicile NLPi® intr-un program de training dezvoltat si perfectionat de-a lungul a peste 10 ani, ale carui rezultate aduc implinire si fericire in viata a sute de cursanti.
Mi-ar face placere sa iti fiu alaturi pe drumul descoperii tale personale si te invit sa ne cunoastem mai bine la unul din cursurile mele.