Horatiu Uifălean / Trainer NLPi®


Horatiu Uifalean, Trainer NLPi®, Coach si Fondatorul Blogului Synchronicity.ro.
Pasionat de magia schimbarii rapide, antreprenoriat, coaching si de aplicarea tehnicilor specifice Programarii Neuro Lingvistice de mai bine de 10 ani, Horatiu este membru in Asociatia Profesionala de NLP Integrativ si certificat ca Formator si Coach.
Horatiu se descrie ca fiind o persoana curioasa, calda, flexibila si foarte rabdatoare. Apreciaza foarte mult persoanele cu simtul umorului si pe cei care stiu sa-i asculte cu adevarat pe cei din jur.
Are incredere in potentialul oamenilor de a se schimba si in capacitatea lor de a-si imbunatati aspectele importante din vietile lor, de aceea creeaza si sustine programe de formare cu impact rapid si cu rezultate de durata.
“Povestea mea in domeniul dezvoltarii potentialului personal incepe candva prin 2008, moment in care, in mintea mea, au inceput sa rasara anumite semne de intrebare.
De multe ori ma intrebam Cine sunt eu? Care e rostul meu? Cum sa-mi depasesc fricile? Care e diferenta dintre oamenii care reusesc si cei care esueaza? Care sunt criteriile care fac viata unora mai buna decat a altora? Ce fac diferit cei ce sunt fericiti fata de cei nefericiti?
Am gasit anumite raspunsuri atunci, insa nu ma multumeau 100%. Ceea ce m-a fascinat insa, a fost momentul in care mi-am dat seama ca avem un set de reguli interne care ne guverneaza si m-am hotarat sa imi dedic mai mult timp experientelor personale si a intelegerii lor.
Astfel am descoperit ca recunoasterea valorilor noastre personale si indeplinirea lor, ne aduc cu un pas mai aproape de a fi impliniti. Cu acest fond filosofic am intrat in sfera devoltarii personale si a Programarii Neuro Lingvistice si am descoperit o noua directie in viata mea, un nou inceput care m-a ajutat sa aduc la suprafata resurse interioare pe care nu stiam ca le am.
Acest foc interior care m-a cuprins, a inceput sa arda si s-a pliat perfect cu dorinta mea timpurie de a lucra cu oamenii, de a-i inspira si de a contribui in vietile lor.
NLP m-a ajutat sa inteleg ca raspunsurile situatiilor cu care ma intalnesc in exterior se afla in mine, ca resursele cele mai valoroase –precum curajul, increderea si flexibilitatea imi sunt la indemana oricand si le pot scoate la suprafata pentru a-mi depasi obstacolele si pentru a-mi contura visele. De accea, experietele si lectiile pe care le-am invatat in ultimii 10 ani m-au condus in sala de curs, unde impartasesc atitudinea si spiritul NLP cu mare bucurie in seminariile mele.
Misiunea mea e sa ma (re)cunosc in profunzime, iar datoria mea e sa le dau celor din jurul meu uneltele si inspiratia necesara pentru a deveni mai impliniti.”