Magdalena Toma / Trainer NLPi®

Magdalena Toma este Trainer NLP acreditat si recunoscut de Asociatia Internationala de NLP (Fellow Member Trainer IANLP) si de Asociatia Profesionala de NLP Integrativ Trainer NLP (AproNLPi®), este psiholog clinician principal si psihoterapeut acreditat COPSI, Life Coach licentiat de Strategic Life Coaching Academy U.K, doctorand in Stiinte ale Educatiei in cadrul Universitatii Bucuresti.
Experientele ei profesionale sunt vaste – peste 20 ani – si acopera domenii ca: psihologie, sociologie, stiintele educatiei, drept, comunicare, terapie, consiliere si dezvoltare personala.
Este mama, sotie, iubitoare de animale si inainte de toate, femeie pasionata de viata.
Cursurile pe care le desfasoara in domeniul NLP sunt de un real succes, deoarece competentele, experienta de viata si valorile personale pe care le aduce in sala, alaturi de oamenii pe care ii instruieste, se impletesc optim si cu folos pentru toti cei prezenti. Iubeste ceea ce face si pune pasiune in toate proiectele pe care le deruleaza.
Oamenii care o cunosc o asociaza cu onestitatea, seriozitatea, daruirea si integritatea. Este o persoana activa, curioasa, dornica de evolutie si se simte implinita profesional cand vede cum fiecare cursant/a isi intelege potentialul, isi descopera resursele si progreseaza in depasirea barierelor interioare, rezolvandu-si creativ si cu folos problemele. Stie cu certitudine ca “atunci cand cineva crede in tine si in potentialul tau, iti poti schimba nu doar situatia actuala, ci intreg cursul vietii”, de aceea crede ca nimic nu este mai important decat o viata dedicata oamenilor.