Marcela Roman / Trainer NLPi®

“Tu cum alegi sa-ti traiesti viata?”
De la aceasta intrebare a pornit totul. O intrebare auzita intr-o zi de mai, in timp ce imi beam cafeaua cu o prietena. O sincronicitate care a declansat o avalansa de intrebari nerostite si o nevoie urgenta de schimbare. In perioada aceea am realizat ca, timp de multi ani, existam doar, fara sa FIU cu adevarat. Desi, viata mea parea minunata din exterior, bifasem tot ce se astepta de la mine, totusi, in interiorul meu ma durea totul. Devenisem sclava inertiei si a incercarilor disperate de a tine sub control un vid interior cu care imi era groaza sa ma confrunt.
Dar, se zice ca maestrul apare atunci cand elevul e pregatit. Asa ca am decis sa ii dau voie primului maestru, cursurile de NLP, sa intre in viata mea. NLP mi-a oferit cadrul sigur sa imi rescriu povestea alaturi de oameni minunati, care aveau acelasi obiectiv. A fost o munca de explorare si vindecare profunda, grea si minunata, in acelasi timp. Am invatat sa traiesc in acord cu mine si nevoile mele, sa integrez parti pe care le consideram de neacceptat si sa ma iubesc asa cum sunt.
Au urmat apoi si alti maestri, carora le-am deschis usa cu bucuria si curiozitatea unui om care simtise beneficiile dezvoltarii si realizase ca este posibil, daca iti doresti cu adevarat.
In prezent, sunt un om indragostit de magia lui “se poate”, de puterea intrebarilor potrivite si de curajul asumarii propriei vieti. Mi-am construit propria misiune personala, prin expunere la multe experiente noi, situatii neprevazute si provocari constiente.
Am ales sa fiu Trainer NLPi® pentru ca e parte importanta din aceasta misiune. Si pentru ca imi doresc sa impartasesc cu ceilalti experienta acumulata si miracolul unei vieti frumos traite, pline de armonie si sens.
Cred in potentialul fiecarui om si in paleta imensa de resurse pe care o are la dispozitie. Iar, conceptele si tehnicile NLPi®, folosite in cadrul acestui program de training dezvoltat si perfectionat de-a lungul a peste 10 ani, creeaza cadrul potrivit redescoperirii de sine.