Mihai Vasilescu / Trainer NLPi®

Sunt Trainer NLPi®, Coach si Formator, cu o experienta de peste 9 ani in comunicarea cu oamenii si in livrarea de training-uri menite sa ajute schimbarea oamenilor si aducerea lor mai aproape de o viata traita cu sens si in echilibru, atat pe plan personal, cat si pe plan profesional. Unul dintre principiile NLP pe care mi l-am asumat cand am pornit pe acest drum este faptul ca nu exista esecuri, exista doar experiente ce servesc drept punct de pornire in evolutia mea personala.
Anthony Robbins spunea ca: „Oamenii subestimeaza ce pot face in 10 ani si supraestimeaza ce pot face intr-un an”. Multi dintre noi ne stabilim obiective, pentru luna urmatoare sau pentru anul urmator, si ne promitem constant ca de maine incepem sa schimbam ceva. Suntem convinsi atunci cand inchidem ochii seara ca, incepand cu a doua zi, vom face lucrurile diferit. Experientele m-au invatat sa cred in ce pot schimba azi si acum, nu maine, nu luna viitoare sau anul ce vine. Pentru ca amanarea sau lipsa curajului nu fac decat sa ma indeparteze de viata pe care mi-o doresc. Iar resursele, cu care NLP-ul m-a pus in contact, mi-au oferit oportunitatea sa fiu omul care sunt azi si, mai departe, am ales sa ofer ocazia fiecarei persoane sa faca acel prim pas cu bucurie si cu inima deschisa in dezvoltarea personala.
Cand? Chiar acum.
Contactul cu NLP- m-a adus mai aproape de misiunea mea, si anume sa le arat oamenilor ca pasiunea si curajul de a face o schimbare in bine se afla in interior si sa ii sustin pe drumul constientizarii, unde vor descoperi ca deja au toate resursele necesare pentru a imbunatati fiecare aspect al vietii personale si profesionale.
De asemenea, cred ca atunci cand ceva nu functioneaza cum trebuie, atunci este momentul sa faci lucrurile altfel. Viata nu este un set de reguli stricte ce trebuie urmate. Fiecare individ este unic si prin urmare supus unor experiente autentice din care mereu va avea ceva de invatat specific propriilor dorinte. Poate privesti in jur, vezi oamenii care au succes si te intrebi de ce tu inca te lupti sa ajungi la viziunea pe care ti-ai stabilit-o. Totul porneste din minte. Poti sa iti faci mintea sa lucreze cu tine si nu impotriva ta. Pana la urma toti avem aceleasi resurse interioare. Singura diferenta este cum alegem sa le folosim.
Cursul NLP Practitioner este bazat pe comunicare onesta si directa astfel incat toate informatiile pe care le vom parcurge vor fi adaptate ritmului si modului de invatare al fiecarei persoane. Apoi vor fi puse in practica astfel incat fiecare persoana sa inceapa cladirea unei vieti mai bune, mai echilibrate, mai fericite, mai pline de sens si autenticitate. La finalul cursului, fiecare persoana va detine toate tehnicile si metodele necesare pentru a face acel pas inainte catre viata mult dorita si visata.