Ruxandra Ciorescu / Trainer NLPi®


Ruxandra Ciorescu, Trainer NLPi®, masterat in neurobiologie, psihoterapeut in formare (terapia traumei).
Calatoria mea in lumea dezvoltarii personale incepe in 2015, cand, desi viata imi pare asezata, simt ca ceva imi lipseste. Intr-o societate in continua transformare, imi rasar in minte intrebari ca „Cine sunt eu? De ce fac ceea ce fac? Cum pot sa fac anumite lucruri mai bine? Ce impact am eu asupra altora? Care este vocatia mea? Cum pot sa-mi aduc contributia?”.
Gasesc raspunsul in cursurile NLP urmate (Practitioner, Master si Trainer). Aici descopar un arsenal de tehnici si exercitii usor de aplicat, care dau rezultate vizibile, cu efecte de durata.
„Setea” mea de crestere este satisfacuta in explorarea acestui domeniu ofertant, in care fiecare gaseste instrumentul potrivit pentru nevoile sale. Cu ajutorul NLP-ului pot sa imbin latura mea pasionata de stiinta, concret, cu latura creativa, formuland solutii inedite la provocarile de zi cu zi.
Obiectivele stabilite prin strategii bine puse la punct, metamodelul, limbajul hipnotic, recadrarile, ancorele, nivelurile neurologice, pozitiile perceptuale, linia timpului, metaforele, toate acestea sunt instrumente in care cred, pe care le-am testat si validat pe mine insami. Rezultatele nu inceteaza sa-mi confirme faptul ca NLP-ul este una dintre cele mai rapide modalitati de a deveni cea mai buna varianta a propriei persoane.
Sunt o persoana empatica, flexibila, deschisa si cred cu tarie ca avem in interiorul nostru toate resursele necesare pentru a ne face viata frumoasa. In sala de curs creez un cadru sigur, in care toti participantii isi dau voie sa exploreze noi optiuni, sa experiementeze perspective diverse, sa-si poata implini potentialul. Sunt alaturi de ei cu rabdare si compasiune, pas cu pas, in acest proces.
Una dintre convingerile mele sustinatoare este aceea ca oamenii infloresc printre oameni. De aceea, de abia astept sa ne cunoastem! Sunt sigura ca urmeaza sa descoperim lucruri frumoase impreuna!